Oplysninger vedr. sommerkolonierne

Kolonirepræsentanten
På hver af Gladsaxes skoler er der en kolonirepræsentant, der står for at fodele de elever som har søgt et koloniophold. Hver skole har et antal pladser i forhold til antal elever som går på skolen.For at kunne danne de mest homogene hold, indhenter vi oplysninger om eleverne hos deres klasselærer. Hvis du har spørgsmål om kolonierne, er du velkommen til at ringe til kolonirepræsentanten på dit barns skole. Du er også velkommen til at ringe til koloniernes kontor V/Rita Hagmann på tlf. 39565511

Besked og betaling
Forældre vil modtage mail om optagelse/afslag af et koloniophold i løbet af marts-april måned. Derfor er det vigtigt atdet er forældres mail der bliver skrevet på ansøgningsskema. 
Får man afslag, kommer man på venteliste.

Vær opmæksom på at får man tildelt plads skal man betale online og at dette skal gøres indenfor 10 dage efter tildeling af plads.
Vi vil gerne tilbyde ledige pladser til børn på venteliste, så derfor beder vi jer overholde dato for betaling.

Kontakt:
Før pladsen tildeles: Afbud meddeles til skolens kolonirepræsentant.
Efter pladsen er tildelt: Afbud meddeles så hurtigt som muligt direkte til koloniernes kontor: Gladsaxe Lærerforening/kolonierne V/Rita Hagmann tlf. 39565511

Rejseseddel fra holdledere
Midt i juni vil du få tilsendt mail fra holdlederne. På sedlen får du oplysninger om, hvornår du skal rejse, hvor I skal mødes, hvornår I kommer hjem, navn og telefonnummer på holdets ansvarlige leder samt adresse og telefonnummer på kolonien.

Rejseoplysninger
Rejsen foregår i lejede busser, afrejse/ankomst fra Bagsværd skole. De børn som skal til Bornholm har Buddinge station som afrejse/ankomststed.

Bagagen: Pakkes godt og solidt, forsynes med elevens navn og skole og medbringes på rejsedagen. Bagagen skal indeholde lagen, dyne- og hovedpudebetræk, nattøj, toiletsager, undertøj, strømper, ude- og indesko,
gummistøvler, bluser, skjorter, bukser, trøjer (også til køligt vejr), håndklæder, vindjakke, badetøj, spil, bordtennisbat m.v.

Breve !
Der er altid stor spænding på en koloni, når posten skal deles ud. MON jeg får brev i dag? Vær opmærksom på at man skal sende det som straks brev, da Post Danmark har lang leveringstid. 
Hvis I ønsker at få brev fra kolonien, er det en god idé at lægge nogle adresserede og frankerede kuverter i bagagen.

Lommepenge:
Indsættes i “Kolonibanken”. Pengene afleveres i en lukket kuvert med navn og beløb til lederne ved afrejsen.

Koloni-livet:
Eleverne har det frit på kolonierne og må lege overalt på koloniens grund. Men de må ikke forlade koloniens grund uden aftale med lederne, og de må ikke bade på egen hånd. Badning foregår i små hold og under betryggende opsyn.
På hvert hold arrangeres busture og udflugter, og hver dag foregår der fælles arrangementer af forskellig karakter. Eleverne skal deltage i lettere køkken-og rengøringsarbejde.

Medicin/sygesikringskort:
Der træffes skriftlig aftale med lederne vedrørende eventuelt medicinforbrug. Barnets sygesikringskort skal medbringes og afleveres til lederne ved afrejsen
sammen med lommepengene. Alle skal aflevere sygesikringsbevis.

Man må ikke sendes pakker til børnene på koloniophold med Gladsaxe Lærerforening

 

HandelsbetingelserCookie & privatlivspolitik