Handels- & tilmeldingsbetingelser

For deltagelse i feriekoloni sommeren skal der nu ansøges om plads online.
For at tilmelde dit barn til Gladsaxe Lærerforenings feriekoloni skal du udfylde vores online ansøgningsblanket. 

Prisen for et ophold på 6 dage er i år: 750,00 kr.

Beløbet inkluderer rejse, kost og logi samt eventuelle udflugter i området.

I løbet af marts måned vil du modtage en e-mail om, hvorvidt der er blevet plads til dit barn. For de, der får tildelt en plads, vil der i denne e-mail være et link til onlinebetaling. Indbetalingen skal være foretaget senest 14 dage efter besked om optagelse.

Du vil i midten af juni måned få yderligere besked fra dine holdledere omkring mødested, mødetid og andre praktiske oplysninger.

Fortrydelsesret: Refusion / afbud:

Ved et evt. afbud bedes der rettes henvendelse til Rita Hagmann via mail riha@dlf.org. Bemærk, at betalingen er bindende og refunderes ikke ved afbud. Hvis dit barn skal hjem i utide pålægges udgiften forældre/værger.

Betaling:

Når jeres ansøgning om koloniophold er blevet godkendt, modtager I en mail med betalingslink til betaling af opholdet. Følgende betalingskort kan anvendes: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Når indbetalingen registreres, vil vi inden for 10 dage hæve dem til dækning af jeres barn/børns koloniophold.

Fortrolighedspolitik:

Ved indsendelse af tilmelding på gentoftekolonierne.dk indsender i data om eleven via en SSL krypteret forbindelse. Vi opbevarer alt data krypteret og på sikre servere. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Vi opsamler oplysningerne, for at sikre vi har alt relevant data på jer som værger og jeres børn, i tilfælde af situationer på kolonien hvor disse skal bruges. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Gladsaxe Lærerforenings Kolonier/GLK
Stengårds Alle 197
2860 Søborg